21 vite më parë ajo dëgjoi Zotin dhe …

Në episodin e këtij podcast-i kam takuar Driada Dervishin, një regjisore që dua shumë ta njihni. Ajo është e njohur, por nuk është e zhurmës dhe fishekzjarreve, siç e përkufizon epokën e sotme. Ka 20 vjet që reziston dhe nuk u është dorëzuar shfaqjeve që gajasin dhe kaq.

E vërteta është që Driadës i shiten biletat si buka e ngrohtë dhe këtë magjinë e një 43-vjeçareje durrsake, jam përpjekur të kuptoj në podcast.

Uroj ta shijoni këtë episod!

Podcasti “Zë me Mirën” u mbështet nga Credins Bank dhe Lajthiza

*E drejta për ripostim ndalohet pa lejen e editorit

Çdo shtrembërim i fakteve online do të ndiqet në rrugë gjyqësore

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *