admin

Morena Reka: S’jam penduar për asgjë në jetë… upss ndoshta për një gjë

Në fund të viteve ’80 dhe në kapërcyell të demokracisë, në festivalet e RTSH-së, ngjarja më e madhe artistike kombëtare, ajo u shfaq si një yll premtues. Energjike, moderne, me tekste sociale dhe shpërthyese, siç ishin ato të atyre viteve. Më pas nuk e pamë më, as vitin tjetër, as tjetrin, as dekadën tjetër, derisa …

Morena Reka: S’jam penduar për asgjë në jetë… upss ndoshta për një gjë Read More »

Të shesësh pa reklamë

Në këtë episod kam takuar Lorent Gordin. Zakonisht histori si e tija të duken se nuk para ndodhin në Shqipëri, me përjashtim të trampolinave politiko-mediatike. Jashtë këtij rrethi është e vështirë të ngrihesh mbi realitetin e të gjesh një vend për veten. Lorenti sot është CEO i Philip Morris për Shqipërinë e Kosovën, por historia …

Të shesësh pa reklamë Read More »