Episodet

Episodi i ZëmeMirënPodcast me sipërmarrësen Era Xhabafti

Vitet e fundit për shkak të podcast takoj njerëz të suksesshëm. Me raste e kam gjetur veten duke e kërkuar suksesin ca më shumë tek shqiptarë që jetojnë jashtë vendit dhe absolutisht të gjithë kanë bërë për vete audiencën me historitë e tyre, por dua po kaq tani me pjekurinë e këtij podcast të shoh …

Episodi i ZëmeMirënPodcast me sipërmarrësen Era Xhabafti Read More »

Episodi i ZëmeMirënPodcast me financierin Spiro Brumbulli 

Një bisedë me një profesor energjik. Një nga ata njerëz që nuk i gjen kollaj në Facebook e në Instagram, as në televizion. Episodi i kësaj jave në ZëmeMirënPodcast u jep përgjigje shumë pyetjeve që mund t`i kesh bërë vetes në lidhje me paranë, pasurinë, varfërinë dhe sidomos bankat dhe sekretet e tyre. Dëgjo podcastin …

Episodi i ZëmeMirënPodcast me financierin Spiro Brumbulli  Read More »

Marco, biznesmeni shqiptar që kërkon të prekë yjet ( e Europës) 

Nëse do të shkoni në Venecia, buzë Grand Canal do dëgjoni shumë shqip. Po kjo s’është ndonjë çudi se Italia kudo dëgjohet shqip. Disa nga restorantet më të mira, në vendet më të kërkuara në Venecia janë të një shqiptari, që e thërrasin Marco, por emri që i vunë prindërit është Muharrem Salihu. Jeta e …

Marco, biznesmeni shqiptar që kërkon të prekë yjet ( e Europës)  Read More »

Vikena Kamenica: Pse nuk ika nga Shqipëria?!

Në këtë episod të ZëmeMirën Podcast, Vikena Kamenica ka treguar për jetën e saj si artiste, si në nënë, grua dhe si vajzë. Për arsyen që e mbajti në Shqipëri, për momentin më të vështirë të jetës, më të bukurin, për martesën, dashurinë, ndiq podcast-in e plotë!