Episodi i ZëmeMirënPodcast me Çiljeta Xhilagën

Çiljeta Xhilaga vjen në një rrëfim shumë personal dhe të çiltër në ZëmeMirënPodcast. Ajo flet për të shkuarën, të tashmen dhe planet e së ardhmes. Tregon për veten, familjen ku u rrit me shumë dashuri dhe familjen që e krijoi me po aq përkushtim.

Një podcast për të mos u humbur!

*Podcasti “Zë me Mirën” u mbështet nga Credins Bank, Lajthiza, Eurosig, UBA, Metropolitan

*E drejta për ripostim ndalohet pa lejen e editorit

Çdo shtrembërim i fakteve online do të ndiqet në rrugë gjyqësore

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *