Episodi i ZëmeMirënPodcast me financierin Spiro Brumbulli 

Një bisedë me një profesor energjik. Një nga ata njerëz që nuk i gjen kollaj në Facebook e në Instagram, as në televizion.

Episodi i kësaj jave në ZëmeMirënPodcast u jep përgjigje shumë pyetjeve që mund t`i kesh bërë vetes në lidhje me paranë, pasurinë, varfërinë dhe sidomos bankat dhe sekretet e tyre.

Dëgjo podcastin me financierin Spiro Brumbulli!


*Podcasti “Zë me Mirën” u mbështet nga ABI Bank, Melia, UBA dhe Eurosig

*E drejta për ripostim ndalohet pa lejen e editorit

Çdo shtrembërim i fakteve online do të ndiqet në rrugë gjyqësore

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *