Episodi i ZëmeMirënPodcast me Igli Taren

Çfarë bën një njeri që ka jetuar mes famës e suksesit, dhe vjen çasti kur duhet të tërhiqet? Disa e përjetojnë me drama, disa të tjerë shohin bukurinë e jetës së re, zakoneve të reja.

Igli Tare, në korrik mbush 51 vjeç. Ai e ka nisur karrierën si futbollist kur ishte 16.

Ndryshe nga të singjashmit, nuk pati një ndarje të dhimbshme me fushën e gjelbër, sepse ditën që la futbollin profesionist u bë drejtor i skuadrës së tij tek Lazio.

Tani, prej një viti i shkëputur edhe nga drejtimi i Lazios, ai thotë se po jeton një kohë të mirë, mes jogës në kopshtin e shtëpisë së tij, udhëtimeve dhe një lidhje të re me jetën. Është një episod i veçantë dhe nga ato rrëfime ku mëson se jeta është një çështje ekuilibri, por sidomos një udhëtim që duhet bërë duke parë gjysmën e gotës së mbushur dhe jo gjysmën bosh. Kështu kish bërë gjithmonë Igli, si yll në fushë edhe si njeri në jetë!


*Podcasti “Zë me Mirën” u mbështet nga Vodafone, Credins Bank, Melia, UBA, Eurosig dhe Universiteti Metropolitan

*E drejta për ripostim ndalohet pa lejen e editorit

Çdo shtrembërim i fakteve online do të ndiqet në rrugë gjyqësore

Remember Him? This Is Clint Eastwood’s Life NowI Am Famous|

Sponsored

Cardiologist Expert Begs Everyone: “Stop Doing This To Your Blueberries”Tips & Tricks|

Sponsored

Do You Speak English? You May Be Able To Work For a USA Company, Live in AlbaniaUSA Work | Search Ads|

Sponsored

Tirana Unsold Portable Solar Generators Are Almost Given For FreeEmergency Generator|

SponsoredLearn More

30 photos that really make you thinkArticles Stone|

Sponsored

Villas For Sale in Dubai Might Surprise YouVillas In Dubai | Search Ads|

Sponsored

Unsold Welding Machines In Mexico Might Almost Be Sold For Nothing!Welding Machines|

SponsoredSearch Now

Doni të bëni ndryshim te flokët: ja çfarë është në modë këtë sezon

Chiara në një lidhje, Fedez i sëmurë. Çfarë po ndodh me Ferragnez?

Use Vinegar For These Home Hacks, Watch What HappensBeardymag.com|

Sponsored

You never know when you need to open a can without a can openerTips and Tricks|

Sponsored

Greta Thunberg’s Car Shocks The World, Proof In Picturesinvesting.com|

Sponsored

MOST POPULARHoroskopi për datën 14 qershor nga Russell Grant

MOST POPULAR3 shenjat e horoskopit që zhyten në qejfin e kaosit

Prices Of Hotels In Tirana Might Catch You Off GuardHotel Prices | Search ads|

Sponsored

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *