Vikena Kamenica: Pse nuk ika nga Shqipëria?!

Në këtë episod të ZëmeMirën Podcast, Vikena Kamenica ka treguar për jetën e saj si artiste, si në nënë, grua dhe si vajzë.

Për arsyen që e mbajti në Shqipëri, për momentin më të vështirë të jetës, më të bukurin, për martesën, dashurinë, ndiq podcast-in e plotë!

*Podcasti “Zë me Mirën” u mbështet nga Vodafone, Credins, Lajthiza, UBA, Eurosig

*E drejta për ripostim ndalohet pa lejen e editorit

Çdo shtrembërim i fakteve online do të ndiqet në rrugë gjyqësore

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *