Fustani që më ndryshoi jetën

Këtë javë takova Diana Qerimin, stilisten nga Kosova emri i së cilës u bë i famshëm në të gjithë revistat e modës nga Vogue tek Bazaar, Elle, etj për shkak se fustanin e saj e veshi JLo në Met Gala-në e këtij viti.

Kur e dëgjova historinë e saj, mendimi i parë ishte se Diana mbase jetonte në Amerikë, por jo ajo ishte në Prishtinë.

Mendimi i dytë ishte që Diana kishte gjetur kontaktin e duhur me stafin e JLo, por jo Dianën e kishte gjetur stafi i JLo.

Si? Ku? Dhe po në fund edhe pak fat ka pasur. Por ju e dëgjoni vetë në këtë episod që të sjell një lloj gëzimi e shprese për jetën.

Podcasti “Zë me Mirën” u mbështet nga Vodafone, Abi Bank, Melia Durrës, UBA, Eurosig

*E drejta për ripostim ndalohet pa lejen e editorit

Çdo shtrembërim i fakteve online do të ndiqet në rrugë gjyqësore

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *