Aldo, chef-i i pjatave kuqezi 

Ky episod është i një djali të talentuar. Ai u rikthye në Shqipëri për t`i gëzuar njerëzit me pjatat e tij. Njëra prej tyre quhet kuqezi.

Në këtë podcast të ZëmeMirën njihu me Aldo Mehmetin!

Podcasti “Zë me Mirën” u mbështet nga RCC – Vodafone – Lajthiza – Credins – Uba dhe Eurosig

*E drejta për ripostim ndalohet pa lejen e editorit

Çdo shtrembërim i fakteve online do të ndiqet në rrugë gjyqësore

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *