Makina jonë e memories, truri

Unë e kujtoj si vajzën e bukur bjonde të videoklipit të famshëm, modern, revolucionar për ato vitet 90’ të “Makinës së memories”, por që nga ajo kohë Fatjona Lubonja ka bërë një udhëtim të pazakontë në Amerikë, është neuroshkencëtare.

Kryesisht mbulon sjelljet e fëmijëve, jeton buzë oqeanit me partnerin e saj Gentin dhe ka ardhur në Tiranë. Ne do të flasim sot për Fatjonën, por edhe për neuroshkencën dhe për sjelljen njerëzore.


Podcasti “Zë me Mirën” u mbështet nga Credins Bank, Vodafone, Lajthiza

*E drejta për ripostim ndalohet pa lejen e editorit

Çdo shtrembërim i fakteve online do të ndiqet në rrugë gjyqësore

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *