Për familjen ♥️

Kjo është përmbledhja më e bukur sepse ja kam dedikuar familjes. Forcës së saj që buron herë si lumturi e herë si dhimbje, herë si uragan e herë si një grimcë që të shtyn përpara Jam mirënjohëse që kam mundur të flas në 100 podcaste me shqiptarë që më kanë mësuar përmes historive dhe opinioneve të tyre shumë. Jam plot shpresë për mijëra ndjekës që veç shtohen nga java në javë duke më dhënë energji për të vazhduar. Jam falenderuese ndaj partnerëve të botës së biznesit që kanë treguar ndjeshmëri ndaj një projekti që në fillim mund të tingëllonte pak si shume ideal🤗 Faleminderit partnerëve si Credins, Abi Bank, Lajthiza, Vodafone që në këto tre vjet kanë zgjedhur të investojnë e mbështesin gazetarinë e mirë Gëzuar 2024 ♥️

Mira Kazhani autore e zëmeMirën podcast.

Themeluese e Tiranapost.al

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *