Blog

Ble(r)ta, çika e Kosovës

https://www.youtube.com/embed/xwNhZt7gmEE Mira Kazhani: Blerta, faleminderit që gjete kohë për intervistën! Je në një kohë vale…

Duke rritur Luisin dhe Emmën!

https://www.youtube.com/embed/jqY0K2QgqQ0 Mira Kazhani: Anjola faleminderit që i the ‘Po’ intervistës dhe bisedës tonë! Anjola Hamzaj: Si…

Mundësia e dytë! 

Intervista e transkriptuar me Mirza Alibegaj https://www.youtube.com/embed/XW0ejqvGjaw Mira Kazhani: Ajo është ndjekësja më e zjarrtë…

Zëra në TIP! 

https://www.youtube.com/embed/xMwaZBFoSJI Qetësoni dhimbjen e kockave dhe të muskujve në kushte shtëpieBlog| Sponsored Lexo më shumë…

1 2 3 4 5 6
Abonohuni dhe dëgjoni ne platformat e më poshtme
YouTube
Spotify
Facebook

Çfarë sjell
të re në treg?

Origjinalen. Të ndryshmen. Frymëzimin. Njeriun dhe jo personazhin. Jetën dhe jo skenën. ZëmeMirënPodcast nuk niset nga fama dhe klikimet që rrethojnë personazhin, por nga historia dhe mesazhi, i cili duhet të vijë si një rrëfim unik, personal dhe kurajoz. Nga dështimet tek ringritjet, nga sëmundjet tek jeta. Disa gra kanë folur në këtë platformë për luftën me kancerin, njëra prej tyre nuk është më mes nesh, Vjosa Berisha, por zëri i saj luftarak dhe plot dashuri për jetën është aty si rrëfimi i fundit për vlerën e çdo dite që shohim diellin, retë, shiun, kafen…