Blog

Fuqia e parasë

Mira Kazhani/ Përshëndetje të gjithëve! Në 2023 kam vendosur që podcast-et të jenë mes historive…

Bileta ime e suksesit

Nga Mira Kazhani/ Ja ku jemi! E di që ka ndryshuar skenografia. Nuk jemi në skenografinë…

Kohët e Anrit 

Nga Mira Kazhani/ Anri Salën e kam takuar në vitin 2012 në Tiranë dhe pas 10…

Çmimi i bashkimit tonë!

Nga Mira Kazhani/ Të premten në Elbasan zbarkuan dy qeveri shqiptare. Dy kryeministra shqiptarë. Dy flamuj…

Jeta ime si Mentor

Nga Mira Kazhani/ Kur postova një sekuencë nga podcasti me Mentor Petrelën, m’u mbush inboxi me…

1 2 3 4 5 6
Abonohuni dhe dëgjoni ne platformat e më poshtme
YouTube
Spotify
Facebook

Çfarë sjell
të re në treg?

Origjinalen. Të ndryshmen. Frymëzimin. Njeriun dhe jo personazhin. Jetën dhe jo skenën. ZëmeMirënPodcast nuk niset nga fama dhe klikimet që rrethojnë personazhin, por nga historia dhe mesazhi, i cili duhet të vijë si një rrëfim unik, personal dhe kurajoz. Nga dështimet tek ringritjet, nga sëmundjet tek jeta. Disa gra kanë folur në këtë platformë për luftën me kancerin, njëra prej tyre nuk është më mes nesh, Vjosa Berisha, por zëri i saj luftarak dhe plot dashuri për jetën është aty si rrëfimi i fundit për vlerën e çdo dite që shohim diellin, retë, shiun, kafen…