Blog

Fuqia e një Po-je

Nga Mira Kazhani/ Një djalosh me motor shpërndan pica Milan në rrugët e Selanikut. Bëhet fjalë…

Fati është karakteri yt

Nga Mira Kazhani/ Ermonela Jaho është zëri që çel episodet e reja të videopodcast-eve. A ishte…

Bisedë për Zotin! 

Nga Mira Kazhani/ Sot është Natë Kadri, ose ndryshe nata më e fuqishme dhe e madhe…

1 2 3 4 5 6
Abonohuni dhe dëgjoni ne platformat e më poshtme
YouTube
Spotify
Facebook

Çfarë sjell
të re në treg?

Origjinalen. Të ndryshmen. Frymëzimin. Njeriun dhe jo personazhin. Jetën dhe jo skenën. ZëmeMirënPodcast nuk niset nga fama dhe klikimet që rrethojnë personazhin, por nga historia dhe mesazhi, i cili duhet të vijë si një rrëfim unik, personal dhe kurajoz. Nga dështimet tek ringritjet, nga sëmundjet tek jeta. Disa gra kanë folur në këtë platformë për luftën me kancerin, njëra prej tyre nuk është më mes nesh, Vjosa Berisha, por zëri i saj luftarak dhe plot dashuri për jetën është aty si rrëfimi i fundit për vlerën e çdo dite që shohim diellin, retë, shiun, kafen…